Ontwerp en integratie Ontwerp, studie en installatie

Een team van polytechnische specialisten, integratoren, architecten en informatici voeren studies uit over elk type project (TV Studio, montage implantatie, vergader- of voorstellingszalen, Archivering en Digitalisering, transmissie, Video audio mastering).

Dit team gaat elke uitdaging aan om technische dossiers op te bouwen rond nieuwe en innoverende projecten in Europa, in Noord Afrika of in het Midden Oosten die regelmatig worden opgevolgd in hun uitvoering met controle van de werf en diens opvolging.


Installation-Design: Ontwerpen van multimedia ruimten en vergaderzalen.

Automatisering van AV zalen op Crestron of AMX platform.
Domotiek, besturing van belichting, schemering en besturen van AV camera, integratie van AV uitrusting en communicatie met geautomatiseerde besturing op touchscreen.

Een team van technici en ontwerpers gespecialiseerd in het ontwerpen, het installeren en het organiseren van vergaderzalen, gebruiken Multimedia technieken en werken samen met architecten, akoestische ingenieurs, elektriciens en integrators van Sonim.

Ons team werkt samen met ontwerpers en een timmer- en ijzerwerkplaats om kant en klare oplossingen voor te stellen die overeenstemmen met uw budget.
De installaties kunnen opgevolgd worden door onderhoudscontracten of Omnium contracten voor nog te bepalen periodes en een technische ondersteuning op aanvraag.