Telecine 35mm – 16mm – 8mm – Super 8Digital Shadow SD et HD 16 et 35 mm

Overbrengen van films 16 mm en 35 mm met optische of magnetische geluidsband (comag, comopt) en sepmag (mono, 2-track) tot 8 tracks met 2 gesynchroniseerde Magna-Tech afspeelmachines in 16mm, 17,5mm, 35 mm, naar elk type standaard. Gecontroleerd afspelen in overeenstemming met de snelheden van de originele beeldopnames 12 en 30 Ims met beeldinterpolatie.

De klassieke standaard is digitale Betacam in SDI, van de HDCam in HDSDI of op hard disk.

Shadow + Da Vinci kalibreren, digitale correcties en beeldherstel met behulp van het programma Nucoda of Archangels in SD of HD, colorisatie.

Telecine scanner MWA 8mm en Super 8

Telecine scanner MWA  voor 8mm/ S8mm/ 9.5mm dragers met gecontroleerd afspelen in overeenstemming met de snelheden van de originele beeldopnames met beeldinterpolatie zonder scanning effect. Exporteren op DVD, USB sleutels, harde schijven of via Internet.

Gepersonaliseerde telecine van “amateurs” films in 8 mm en S8 mm met kalibreren, chronologische assemblage en mechanische correctie.

Mogelijkheid om in het laboratorium samen te werken met onze technicus om zo de discretie en veiligheid van uw films te garanderen.