GeluidstudioStudio voor geluidsopname en mixing

Traditionele studio bestemd voor de opname van commentaar, geluidseffecten, achtergrondgeluid of musicals voor de radio, film en televisie…

Opname van persdragers op Tape of Hard Disk via Pro-Tools

of Cool Edit. Uitrustingen naar EBU normen voor de post synchronisatie van videoprogramma’s.

Meertalige nasynchronisatie voor TV series met projectie en ondertiteling.

Realisatie van achtergrondgeluid op basis van onze eigen muziekverzameling met goedkeuring van Sabam.

Studio voor nasynchronisatie met projectie van de commentaar

Nasynchronisatie van TV series met projectie en ondertiteling.

Werken uitgevoerd in samenwerking met native vertalers/adapters gespecialiseerd in nasynchronisatie of aanpassing van voice-over door moedertaalsprekers.

Dienst voor geïllustreerde aanpassing en spotting van commentaar door specialisten.


Herstel van audioarchieven

Wij beschikken over oudere instrumenten die in staat zijn geluidsdragers nauwkeurig te reproduceren op magnetische band in elke standaard, snelheden en normen.

Onze technici die gespecialiseerd zijn in het herstel zorgen voor de mechanische en fysische reconstructie van oudere dragers.

Indien nodig worden de gewijzigde dragers behandeld met een ultrasoon reinigingsprocedure en door onderdompeling en behandeling met Isopropanol ( “Green Processing” ).

De dragers waarvan de vochtigheidsgraad te hoog is worden behandeld met een gecontroleerde en intern toegepaste “Baking” methode.

Wij nemen elke analoge of digitale drager in behandeling vanaf het cassetteformaat tot 48 pistes in 2 inch met onze dynamische correctieprogramma’s met behulp van software en wij archiveren de aangemaakte bestanden op Hard disk, in remastering audio Cd of op elke andere bestaande informaticadrager.