Authoring


studio montage
Editing Rooms
son
Sound Studio
sous-titrage-6
Subtitling
Authoring DVD2
DVD & Blu-Ray Authoring
Machi
Standards Conversions
previous arrow
next arrow

Authoring / Mastering CD / DVD / BluRay / USB sleutels /  Memory Cards/ HardDisks SSD.

Een technisch team van hoog niveau bestaande uit specialisten in audio, video, grafisme en informatica zorgt voor de eindafwerking door Authoring van interactieve audio/video programma’s en multimedia met boomstructuur en menu’s vanaf Final Cut Pro studio werkstations of op platform uitgerust met het programma “Scenarist” met als doel te zorgen voor de Mastering naar elke drager CD-rom, DVD, DVD-rom, Blu-Ray, USB sleutels,…

Deze handelingen omvatten eveneens de integratie van ondertiteling, menu’s en synchrone audiobestanden in diverse talen, grafische bestanden, fotografische of publicitaire documenten met de bonussen.

Sonim Zorgt ook voor het grafisch ontwerp en het ontwerpen van etiketten, boekjes en andere Digipacks alsook het ontwikkelen van specifieke verpakkingen.

Onze diensten omvatten eveneens de industriële druk van DVD/ Cd/ BluRay of dringende gravure.


CD/ DVD Multimedia Visitekaartjes

Uw Multimedia visitekaartje is een klassieke CD-Rom maar met beperkte capaciteit (39 of 60 MB) of een DVD ROM (350 MB)
Op deze aantrekkelijke drager kunnen wij uw boodschap extra in de verf zetten:
•    Overname van een gedeelte van uw website
•    Flash animaties
•    Ondernemingsvideo
•    Catalogus van producten en diensten
Visitekaartje in vierkant CD formaat (56 x 83) of CD/ DVD 8 cm met 2 uitgesneden randen

Cd-Rom ontwikkeling

Dit kan een voorstelling zijn van uw onderneming of het aanmaken van een encyclopedie, een productcatalogus of een drager voor de verspreiding van een database.

Vanaf bestaande elementen of op basis van uw lastenboek zal uw CD-ROM  ontwikkeld worden met zorgvuldige keuze van de meest geschikte technologie voor uw project: HTML, Flash Animatie, Macromedia Director, Specifieke bibliotheken voor het ontwikkelen van encyclopedieën.

Referentie: LAROUSSE EDITORIAL (Spanje) El Pequeño Larousse multimedia (Larousse woordenboek Spaanse versie) het CE DG Co, het DG Research, het DG Visserij, het DG Justitie enz.