Ontwerp en integratie


Conception 2
Engineering

Ontwerp, studie en installatie

Een team van specialisten van hogescholen (integratoren, elektronica-ingenieurs, computerwetenschappers, ontwerpers, …) voeren studies uit over elk type project (TV Studio, montage implantatie, vergader- of voorstellingszalen, Archivering en Digitalisering, transmissie, Video en Audiomatrixing).

Ons team gaat elke uitdaging aan om technische dossiers op te bouwen rond innoverende projecten in Europa, in Noord Afrika of in het Midden Oosten die regelmatig worden opgevolgd in hun uitvoering met controle van de werf en diens opvolging.


Installation-Design: Ontwerpen van multimediaruimtes en hybride vergaderruimtes.

Automatisering van AV zalen op Crestron of AMX platform.
Domotiek, besturing van belichting, schemering en besturen van AV camera, integratie van AV uitrusting en communicatie met geautomatiseerde besturing op touchscreen.

We werken samen met ontwerpers en een timmer- en ijzerwerkplaats om kant en klare oplossingen voor te stellen die overeenstemmen met uw budget.
De installaties kunnen opgevolgd worden door onderhoudscontracten of Omnium contracten voor nog te bepalen periodes en een technische ondersteuning op aanvraag.