Live captatie en OB VanOB Van I

Mobiele Mercedes opname eenheid met 4 digitale camera’s + 2 draaibare “paluches” (mini camera) 4/3-16/9 met mengpaneel voor video, audio en opname in SDI en HDSDI.

Analoge en digitale video/audio distributie, SDI/HDSDI-AES distributie.

Bijkomend productiematerieel en hulpmiddelen voorzien in begeleidende wagen, minimum technisch team (chauffeur/assistent/car-chef).

Optie: volledig team met cameraman, technische coördinator, video ingenieur en geluidsingenieur, assistenten, enz…

OB Van II

Beheerseenheid voor SD en HD video toestroom in mobiele Mercedes regie RL 1284 en voor distributie in Pal en NTSC, server voor montage en permanente uitzending op 4 kanalen, multikanaal in optische vezel of met compatibele analoge of digitale video- en audiokabels, multidistributie in SDI en HDSDI, in analoge video, met distributie van het geluid op basis van 4 pistes in AES en analoog naar de pers monteereenheden en Up Linck verbindingen, retours antennes of kabelnetwerk met toevoeging van digitale ondertiteling SD of HD.

Bijkomend materieel voor productie en technische ondersteuning en hulpmiddelen voorzien in begeleidende wagen. Minimum technisch team (chauffeur /assistent/ car-chef).

Optie: volledig team met cameraman, technische coördinator, video ingenieur en geluidsingenieur, assistenten, enz…
6 EFP camera’s in SD of HD op Fo of Triax Multi recording op digitale Betacam of HDCam.

 

 


Mobiele eenheid in flight case

Geheel van 4 tot 6 camera’s op CCU in EFP of ENG of op Vinten robotcamera, compact materiaal in SD of HD met digitaal mengpaneel, audiomixer en opnamemateriaal op digitale band of op schijf. Uitzending naar “life” projectie, naar kabelnetwerk, Up-link of Streaming. Minimum technisch team (chauffeur, assistent, car-chef).

Optie: volledig team met cameraman, technische coördinator, video ingenieur en geluidsingenieur.