Sonim werd opgericht in 1972 onder de naam “Son et Image” (ingekort SONIM) voor werkzaamheden in film en televisietechnieken. Al van sinds het begin ontwikkelt Sonim nieuwe technologieën in het audiovisuele domein en werkt ze zelfstandig aangezien Sonim haar eigen gebouwen bezit en beschikt over haar eigen video, audio, film en computermateriaal.

Sonim wordt in 2011 Sonim Production door de overgang van de activiteit in een nieuwe eenheid. Dit familiebedrijf is nog steeds in handen van haar oprichters maar de tweede generatie neemt stilaan de fakkel over met het advies en de ervaring van de “anciens”.

Sonim heeft een persoonlijke contact en samenwerkingsverband ontwikkeld met haar klanten uit de “Europese” wereld en kan belangrijke referenties aantonen zoals het Europees parlement, de Europese commissie en raad, de Belgische Senaat, de NATO, de bank- en verzekeringswereld, de auto-industrie, diverse legerkorpsen, reclamebureaus, producers en iedereen die in de audiovisuele sector werkt.

Sonim N.V. werkt al tientallen jaren samen met meer dan 273 televisiekanalen over de hele wereld en in het bijzonder op Europees niveau. Ze ontwikkelt eveneens scenografische systemen en meertalige audiovisuele automatie in diverse musea.

Elke klant, van de kleinste tot de grootste, is belangrijk en verdient de inspanningen en het professionalisme van het hele team van Sonim Production N.V.

sonim-entrée-e1399640341713